30. dec 2017.

Vukosavljević: Nova medijska strategija do kraja januara

Ministar kulture i informisanja Srbije Vladan Vukosavljević izjavio je da će "do kraja idućeg meseca" biti gotov tekst nove medijske strategije.

On je kazao da će se u rešavanju statusa agencije Tanjug i dnevnih listova Politika i Večernje novosti nastojati da se nađu najbolja rešenja koja su u najviše u skladu sa zakonom i dobrom praksom Evropske unije.

„Nedavno je nepotrebnu kratku polemiku izazvao moj stav da se utvrdi vlasnička struktura svih medija, u kojima je ona netransparentna“, rekao je Vukosavljević za Večernje novosti u izdanju od petka.

On je kazao da taj posao mora biti obavljen bez obzira da li to nekome odgovara ili ne.

[povezaneprice]

1 komentar za: “Vukosavljević: Nova medijska strategija do kraja januara

  1. Dejan R. Popovic, dipl. inz.

    Na kraju sluzbenog dokumenta „Formirana radna grupa za izradu nove medijske strategije“ od 14.07.2017 (http://www.kultura.gov.rs/lat/aktuelnosti/formirana-radna-grupa-za-izradu-nove-medijske-strategije) pise: „Dogovoreno ja da nova medijska strategija bude izrađena do kraja 2017. godine, do kada ovaj dokument treba da bude usvojen od strane Vlade Republike Srbije“.

    Kako je onda ministar Vukosavljević mogao da izjavi da će „do kraja idućeg meseca“ biti gotov tekst nove medijske strategije.

    30. дец 2017. at 19:01

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend