17. nov 2017.

Baš tol’ko glup

Piše Dragoljub Petrović
IZVOR Danas

Kad imaš u šaci Pink, imaš u šaci najgluplji deo našeg društva.

16. nov 2017.

Namerna greška medija u Srbiji?

Piše Samir Huseinović

Iza pogrešne interpretacije izjava člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića datih u intervjuu za DW stoji politika konflikta i destrukcije, ocenjuju analitičari iz Sarajva i Beograda.

14. nov 2017.

Horor

Piše Slaviša Lekić
IZVOR Danas

Pitanje, konačno, nije ni: kako je moguće da se ovakvo smeće, što "Srpski telegraf" nesporno jeste, prodaje na kioscima?

14. nov 2017.

„Rajski papiri“ nisu napad na Popovića, već međunarodni projekat

IZVOR KRIK

Ministar bez portfelja Nenad Popović juče je gostujući na Radio-televiziji Srbije optužio KRIK da je priča iz projekta „Rajski papiri“ politički napad na njega, predsednika Srbije i vladu. Popović je ponovio da ne poseduje ofšor kompanije rekavši da su njegove firme registrovane u Rusiji i Evropi, ali javnosti nije objasnio činjenicu da je Agenciji za borbu protiv korupcije prijavio da ima ofšor firme – na Kipru i Britanskim Devičanskim Ostrvima.

09. nov 2017.

TV Šabac naplatila izjavu 4.000 dinara u prilogu o borbi protiv korupcije

Piše Marija Vučić

Da bi obavestio javnost o tome da lokalna samouprava ne sprovodi antikorupcijski plan u skladu sa zakonom, jedan aktivista je platio 4.000 dinara TV Šabac za prilog sa izjavom koji se emitovao u centralnim vestima, i to bez oznake da je u pitanju plaćeni sadržaj. Iz ove televizije kažu da veruju da se radi o nesporazumu i da će mu novac vratiti.

30. okt 2017.

Je suis budala

Piše Jelena Stojković

ŽIVOT, a kasnije i posao koji radim, su me naučili da kad ne znam čitam i pitam. Evo, primera radi ja ne znam francuski jezik, nisam ga učila u školi, nisam gledala francuske filmove, prosto se nikada nisam srela sa potrebom da ga učim. Prvi put sam osetila potrebu da se javno oglasim na ovom jeziku 2015. godine, jer sam smatrala da je važno da bude na francuskom, napisala sam tada na svojim profilima na društvenim mrežama „Je suis Charlie“….

Send this to a friend