30. dec 2016.

Zukorlićevi prisluškivani razgovori u Dnevniku

Piše S. Novosel
IZVOR Danas

Centralna informativna emisija, Dnevnik, RTV Novi Pazar postaje najgledaniji program na lokalu, jer u nastavcima objavljuje prisluškivane razgovore najbližih saradnika narodnog poslanika i bivšeg muftije sandžačkog Muamera Zukorlića.

28. dec 2016.

Krivična prijava protiv RTV Novi Pazar, objavili snimke prisluškivanja

FoNet

Mešihat Islamske zajednice u Srbiji saopštio je danas da su, zbog priloga u Dnevniku Radio-televizije Novi Pazar, u kojem je objavljen prisluškivani audio snimak generalnog sekretara IZ Samira Škrijelja, direktora Media centra Salahudina Fetića, podneta krivična prijeva Tužilaštvu i policiji u Novom Pazaru protiv Regionalne televizije i njenih vlasnika.

23. dec 2016.

Govnofonija

Piše Svetislav Basara
IZVOR Danas
Foto: Saša Živić

Ako sam nekoga propustio pomenuti, neka mi prosti, jer sam se pred televizor namestio tek negde na polovini emisije, tako da sam video samo navedene personae dramatis, to jest - video sam ih u trenucima kada bi im to Marić dozvolio

22. dec 2016.

Saša Gajin: KRIK nije prekršio zakon

IZVOR KRIK
krik_logo

Saša Gajin, profesor Ljudskih prava i koautor medijskih zakona iz 2014. i Zakona o zaštiti podataka o ličnosti iz 2009. godine, kaže da KRIK nije prekršio navedene zakone objavljivanjem informacija o imovini političara.

Send this to friend