Dobro došli na Cenzolovku!

Smatra se da ste samim izlaskom na portal Cenzolovka upoznati sa pravilima korišćenja sajta, da ih prihvatate u celini i na sopstvenu odgovornost, kao i da sadržaj portala koristite isključivo za ličnu upotrebu.

Cenzolovka je vlasnik autorskih prava na sadržaj koji je na portalu objavljen i pored koga je naznačeno da je izvor – Cenzolovka.

Preuzimanje tekstova na kojima je naznačeno da im je izvor Cenzolovka dozvoljeno je uz obavezno navođenje izvora (Izvor: Cenzolovka) i autora teksta, kao i uz obavezno postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.cenzolovka.rs.

Prenošenje fotografija, ilustracija i video-materijala čiji je izvor Cenzolovka dozvoljeno je samo uz saglasnost redakcije i autora.

Cenzolovka ne snosi odgovornost za tekstove objavljene na drugim portalima, a čiji su linkovi objavljeni u tekstovima čiji je izvor Cenzolovka. Ti se linkovi ne smatraju delom sajta Cenzolovka.

 

Komentari

Cenzolovka zadržava pravo da ne objavi komentare

– koji krše domaće ili međunarodne zakone,
– koji vređaju,
– koji pozivaju na nasilje,
– koji sadrže vulgarnosti,
– kojima se prete,
– koji su rasistički ili šovinistički,
– koji krše pravilo privatnosti trećih lica ili kojima se ona optužuju za krivična dela,
– koji se šalju automatizovano,
– koji nisu u skladu sa temom teksta,
– koji su predugački,
– koji sadrže linkove ka sadržaju koji nije u skladu sa uređivačkom politikom Cenzolovke.

Cenzolovka ne odgovara za komentare posetilaca koji su izneli sopstveno mišljenje.

 

Komentari na Fejsbuku

U skladu sa Uslovima korišćenja društvene mreže Fejsbuk (od 15. novembra 2013) korisnici odgovaraju za sadržinu komentara ispod postova na zvaničnoj stranici Cenzolovke na Fejsbuku.

Administratori stranice Cenzolovke na Fejsbuku brišu komentare za koje procene da su suprotni Uslovima korišćenja na Fejsbuku i uređivačkoj politici Cenzolovke.

 

Izmene Pravila korišćenja

Cenzolovka zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni i/ili dopuni Pravila korišćenja i neće biti odgovorna ni za kakve posledice proizašle iz promena. Promene stupaju na snagu u trenutku objavljivanja.

 

Politika privatnosti

Politika privatnosti je sastavni deo Uslova korišćenja.

 

 

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.