18. nov 2017.

Ko gleda Pink ne gleda N1 i obrnuto

IZVOR Danas

Oni koji gledaju Pink vrlo jasno ne gledaju N1 i obrnuto. RTS jedini uspeva da okupi gledaoce svih opredeljenja, kakav god on bio. Od deset građana, pet ne veruje medijima, tri i veruje i ne veruje, a samo dva im veruje. Ovo pokazuju istraživanja medija, kaže Jovanka Matić sa Instituta društvenih nauka.

13. nov 2017.

Istraživanje: Ekstremni govor u svakoj četvrtoj vesti

Beta
IZVOR N1

Ekstremni govor prisutan je u svakoj četvrtoj vesti najtiražnijih medija u Srbiji, a njegova jedina namera je podizanje dramatičnosti i senzacionalizma po svaku cenu, uz širenje straha i osećaja nesigurnosti i netrpeljivosti, zaključak je istraživanja "Ekstremni govor u medijima: Kako se generiše kultura straha u Srbiji".

08. nov 2017.

Šta je dark veb i kako se koristi?

Piše Marija Janković
IZVOR Danas

Pojava Njujork Tajmsa na “tamnom vebu” otvorila pitanje bezbednosti na internetu. Stručnjaci tvrde da novi domen štiti korisnike, iako na njemu može da se kupi i droga.

06. nov 2017.

BRANKICA

Piše Slaviša Lekić
IZVOR Danas

Sad mu se napenalilo da kapitalizuje iskustvo sticano na raznim marićima, krstićima, jovićevićkama i macurama i njegova se psihopatija pokazala u svom punom kapacitetu

06. nov 2017.

Brankica Stanković: Od mene se valjda očekivalo da moram da pokažem mržnju. Žao mi je, ne mrzim nikoga

Autor N. B. Jaćimović
IZVOR Blic

Zanimljivo je da su komentari na ostalim portalima drugačiji od onih na društvenim mrežama. Baš zbog toga mislim da je ovo što se desilo na društvenim mrežama bila jedna dobro osmišljena akcija na koju su se mnogi upecali… Ali, ako je tako, "akcija" je izvedena maestralno, postignuto je to da na društvenim mrežama tema osporavanja budem ja, a ne predsednik Srbije, kaže za "Blic" Brankica Stanković, urednica "Insajdera", povodom reakcija koje su usledile nakon intervjua sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

06. nov 2017.

Zaseda kod O.K. korala

Piše Rastislav Dinić

Svi znamo tu priču. Najbolji revolveraš na celom Divljem zapadu izlazi na megdan čoveku sa crnim šeširom, uveren u svoju brzinu i preciznost, i svoj pozlaćeni kolt. Ono što ne razume je da su se vremena promenila i da stari kodeks više ne važi. Umesto duela, čeka ga zaseda. Kada izađe na glavnu ulicu da se suoči sa svojim protivnikom, shvata da su na krovovima okolnih kuća ljudi sa puškama spremni da mu u svakom trenutku pucaju u leđa. Korumpirani šerif i njegovi zamenici okreću glavu na drugu stranu. Prekasno, shvata da je prevaren. Sada važe neka druga pravila i pozlaćeni kolt više nije ni od kakve pomoći.

Send this to a friend