09. mar 2017.

Američka kompanija preuzela užičku televiziju

Piše N. Kovačević
IZVOR Danas

Američka kompanija „Global media“ je postala vlasnik užičke RTV Lav plus, tako što je od bivšeg vlasnika Vujice Zarića iz Kosjerića, preuzela preduzeće „Konzum Lav“ u okviru koga posluje ta regionlana televizija i lokalni radio.

07. mar 2017.

Kragujevčani bez lokalnog medija, s predajnika nema signala

Piše Milan Nikić
IZVOR N1

Posle eksplozije i tragedije u Tehničko-remontnom zavodu, Kragujevčani su informacije i snimke o događaju gledali na beogradskim televizijama. Radio Kragujevac i televizija ne emituju program. Novinari ove nekada značajne informativne kuće, od danas, skupljaju potpise za peticiju za opstanak Radio televizije Kragujevac.

07. mar 2017.

Novi pokušaji prodaje lokalnih medija

Beta, Insajder
IZVOR Insajder

Ministarstvo privrede pokrenulo je nove postupke prodaje nekoliko lokalnih medija jer je poništena njihova privatizacija zato što novi vlasnici nisu ispunjavali ugovorene obaveze.

03. mar 2017.

Policija saslušala bivšeg urednika u Ekspresu pošto ga je vlasnik prijavio zbog navodnog reketiranja

Pišu Marija Vučić i Vladimir Kostić
Antonije Kovačević

Goran Veselinović, vlasnik nedeljnika i portala Ekspres i kum premijera Aleksandra Vučića, kaže da je prijavio donedavnog urednika sajta Antonija Kovačevića zato što mu je ovaj pretio i tražio 100.000 evra, dok Kovačević tvrdi da Veselinović laže i da pokušava da opere gaf koji će Vučića koštati u kampanji

Send this to friend