13. sep 2017.

NUNS i Nezavisnost potpisali sporazum o strateškoj saradnji

IZVOR NUNS

Polazeći od činjenice da svaki građanin ima pravo na istinu, UGS NEZAVISNOST i NUNS su, kao prvu zajedničku akciju, najavili početak alternativnog informisanja građana o društvenoj stvarnosti u Srbiji, odnosno o svemu onome o čemu ne mogu da čuju ništa na aktuelnoj medijskog sceni – kroz format Alternativnog DNEVNIKA, čije će emitovanje početi uskoro.

12. sep 2017.

B92 zvanično postala O2 TV

IZVOR Danas

Televizija B92 od večeras je i zvanićno postala O2 TV, a svoj program počela je kvizom “Stolice” koji vodi Srđan Dinčić.

11. sep 2017.

Bilo bi potpuno nezamislivo da nam vlada kaže šta da radimo

Razgovarala Marija Vučić

Artjom Lis, urednik za Evropu Svetskog servisa BBC-ja, za Cenzolovku kaže da postoji veoma jasna urednička i menadžerska razdvojenost britanskog javnog servisa od vlade i da ona nema interesa da ulazi u to kako urednici i novinari rade svoj posao, niti oni izveštavaju vladu o bilo kojim uredničkim i menadžerskim odlukama.

11. sep 2017.

“Životne teme” u medijima su zapravo bežanje od politike

IZVOR Istinomer

Radio i TV voditelj Dragan Ilić kaže da sve češće čuje, naročito na početku jesenje TV sezone, jednu od omiljenih medijskih floskula – ”životne teme”. On ističe da ona ima tri značenja, a da je prvo i najčešće “vezano za selebriti okruženje, a danas se u ovom rezervatu ravnopravno nalaze Estrada i Politika”.

Send this to a friend