26. sep 2022.

Nova informativna emisija od 1. oktobra, Dnevnik u 19.30h na NOVA S

Piše Danilo Savić
IZVOR Nova

Novinarski tim dosadašnjeg „Pregleda dana“ prihvatio je novi izazov - da napravi Dnevnik u pola osam, koji će informisati građane o svim važnim temama sa tačnim i proverenim informacijama na svoj, dokazano autentičan način. Gledaoci Nova S će novi informativni progam imati priliku da gledaju već od 1. oktobra.

26. sep 2022.

Ivan Radovanović: Vest je poštovanje, a stav vređanje publike (VIDEO)

Autor Dragana Pejović
IZVOR RTS

"Novinarstvo je nekada bilo važnije od onih koji se njime bave. To me je naučio Grga Vlahović. Poslao me, kao klinca, na zadatak van Beogrda i kad sam sve završio pitao sam kako ću da se vratim. Rekao je: uošte me ne zanima, pošalji mi vest. Prvo mora da ide vest, pa sve ono što si sakupio," kaže u podkastu "Bermudski trougao" Ivan Radovanović.

22. sep 2022.

Vranjski OK Radio juče obeležio 27 godina postojanja

Piše V. R.
IZVOR Danas

Redakcija OK Radija juče je obeležila 27 godina postojanja i rada i saopštila da „uprkos svim pritiscima kojima su u poslednje vreme izloženi vlasnica i novinari oni ne odustaju od misije poštenog i objektivnog informisanja“.

20. sep 2022.

Jutro kad me pozvao Vučić

Piše Vukašin Obradović
IZVOR Danas

Juče se navršilo pet godina od kad su Vranjske, lokalne novine čiji sam bio osnivač i urednik, posle 1069 brojeva, prestale sa izlaženjem.

16. sep 2022.

Medijska nagrada o suživotu na Kosovu

IZVOR NUNS

Inicijativa za mirne promene raspisala je  drugu po redu godišnju Medijsku nagradu za sadržaj na temu multietničkog suživota na Kosovu i u Srbiji, u kategorijama audiovizuelnog priloga i teksta, na albanskom i na srpskom jeziku. Prvoplasirane nagrade iznose 2.000 evra, dok će drugoplasirani i trećeplasirani radovi dobiti 500, odnosno 300 evra.

Send this to a friend