28. nov 2019.

Megatrend pravi konferenciju za medije – poziv odabranim redakcijama, ne i za N1

Univerzitet Megatrend za četvrtak je najavio konferenciju za medije. N1 je došao u posed poziva koji je upućen odabranim redakcijama, ali ne i televiziji N1.

U pozivu se ne navodi ko će se obratiti medijima, ali je iz naslova lako zaključiti šta je tema obraćanja. Naime, u dopisu se navodi da je „Mića Jovanović prodao Megatrend univerzitet nemačkom konzorcijumu fondova“, bez detalja ili naziva fondova kojima je univerzitet prodao.

Podsećamo da je Mića Jovanović odbio da govori za N1 u dokumentarnom filmu „Mega diplomac“, koji je emitovan na N1 i u kome je otkriven čitav niz nelogičnosti i nepravinosti u poslovanju univerziteta, kao i u sticanju najviših akademskih zvanja funkcionera na vlasti, počevši od ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića.