15. okt 2021.

Osuđen napadač na novinara Salahudina Fetića

Na ročištu koje je održano 8. septembra 2020, u Osnovnom sudu u Novom Pazaru, u predmetu protiv Ramiza Župića i Suada Zoranića za napad na novinara i direktora Sandžak media centra Salahudina Fetića u Skupštini grada Novog Pazara 15.10. 2018, kome je tom prilikom otet i mobilni telefon, određena je kazna od 5 meseci Ramiza Župića koji je priznao krivično delo.

Salahudin Fetić kaže da “to znači da je postpupak u odnosu na njega završen”.

“Postupak se nastavlja u odnosu na Suada Zoranića, on je trebalo da se pojavi pred sudom ali iz njemu poznatih razloga, sudu i njegovom advokatu nepoznatih, on se nije pojavio na (tadašnjem) ročištu i sudija je naložila, kako i procedura nalaže, njegovo prinudno dovođenje na naredno ročište”, rekao je on.

Ročište je zakazano 10. novembar sa početkom u 10 časova.

Podsetnika radi, 15. oktobra 2018. održana je Skupština grada Novog Pazara, a sednica je više puta prekidana, da bi u jednom trenutku došlo do ozbiljnog incidenta. Tom prilikom Salahudinu Fetiću, u tom trenutku nepoznata osoba, otela je mobilni telefon kojim je snimao burnu svađu odbornika Socijaldemokratske partije i Stranke pravde i pomirenja.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend