13. nov 2023.

Forbes stiže u Srbiju 14. novembra, urednik izdanja je Ivan Radak

Najpoznatiji svetski poslovni medij Forbes od 14. novembra počinje sa radom u Srbiji.

Novo digitalno izdanje Forbes Srbija će biti dragocen izvor informacija za investitore, preduzetnike, i sve one koji su zainteresovani za dinamična dešavanja na poslovnoj sceni. Kroz članke, analize, intervjue i ekskluzivne priče, čitaoci će biti u mogućnosti da prate trendove, razmatraju mogućnosti za rast i donose informisane odluke.

Srpsko izdanje je samo jedno od pet licenciranih izdanja koje u regionu otvara kompanija United Media kroz strateško partnerstvo sa Forbesom.

Urednik Forbes Srbija je Ivan Radak, koji na ovu poziciju dolazi sa dvadeset godina iskustva u svetu novinarstva i komunikacija.

“U današnjem svetu brzih i kratkih informacija verujem da će Forbes biti pravo osveženje za sve koji žele da nakon napornog poslovnog dana izdvoje vreme da pročitaju nešto veoma kvalitetno, interesantno i sadržajno i nešto što će ih obogatiti u svakom smislu. Forbes će biti mesto dijaloga i dodata vrednost za sve poslovne ljude u našem regionu, a naročito za one koji to žele da postanu. Siguran sam da će u našem sadržaju pronaći puno korisnih saveta i ideja. Ako se to dogodi i doprinesemo da imamo još više uspešnih privrednika, malih i velikih, naša misija je uspela”, istakao je Radak.

Tokom karijere Ivan je bio urednik ekonomskih rubrika u medijima Danas, NIN i Blic. Profesionalni razvoj poslednjih godina gradio je u civilnom sektoru radeći na unapređenju poslovnog ambijenta u Srbiji u okviru Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj.

Forbes Srbija će, kao i izdanja u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Crnoj Gori, u potpunosti imatu pristup svim Forbes sadržajima, ali će donositi i lokalne priče. Iskusni timovi novinara i urednika iz regiona trudiće se da kreiraju jedinstven sadržaj prilagođen interesovanjima i potrebama publike.

Forbes Srbija će se takođe truditi da promoviše uspehe srpskih preduzeća, istražuje inovacije i daje glas liderima i preduzetnicima koji oblikuju ekonomsku i poslovnu budućnost.

Kroz partnerstvo sa Forbesom, kompanija United Media, koja posluje u okviru United Grupe, učvršćuje poziciju medijskog lidera u jugoistočnoj Evropi. Kompanija u svom portfoliu ima više od 120 medija: 60 televizija, 40 portala kao i radio stanice i štampana izdanja. Posluje u osam zemalja i zapošljava 4.200 ljudi.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend