26. apr 2021.

Prvi rođendan podkasta Danasa – 78 epizoda, skoro 420.000 slušanja

Na današnji dan, pre tačno godinu dana, emitovana je prva epizoda podkasta lista Danas. Do sada smo emitovali 78 epizoda koje su preslušane skoro 420.000 puta.

Pripreme smo počeli usred vanrednog stanja proglašenog zbog pandemije korona virusa, krajem marta prošle godine, kada nam je stigla i sva neophodna oprema.

Prvu epizodu, kao i prvih nekoliko, snimali smo onlajn, odnosno preko Zoom platforme i u startu smo imali po nekoliko hiljada slušanja.

Prvi rođendan podkasta Danasa - 78 epizoda, skoro 420.000 slušanja 2U poslednjih godinu dana autori podkasta Selena Kosorić, Ljiljana Bukvić, Vojislav Stojsavljević i Vladimir Maričić snimali su na smenu čas onlajn čas uživo, sa maskama, pod vizirima, sa novinarima Danasa i specijalnim gostima sa strane.

Svake sedmice češljali smo najčitanije vesti sa portala Danasa ili teme koje su obeležile nedelju za nama. Pričali smo najviše o koroni, ali i o protestima, izborima, politici, ekonomiji, kulturi, sportu…

Snimili smo više od 50 redovnih epizoda, nekoliko specijala, a u podkast formi emitovali smo i intervjue na mreži koje snimamo uživo na Fejsbuku.

Na platformi podcast.rs važimo za najpopularniji podkast, podkast sa najviše klikova na njihovoj platformi.

Možete nas slušati kao i do sada na platformama Podcast.rs, Apple Podcasts, Google Podcasts i Stitcher.

Sledeća epizoda očekuje vas već u nedelju 2. maja.

Slušajte nas i dalje, spremamo uskoro i novine i hvala na poverenju.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend