03. jul 2023.

Šta je rekao o tvitovima i u čemu je bio ironičan Ilon Mask?

Saopštenje vlasnika kompanije Tviter Ilona Maska da je ta društvena mreža u subotu uspostavila privremeno ograničenje u broju tvitova koje korisnici mogu da pročitaju dnevno, napravila je pravu pometnju među članovima te zajednice. Dan kasnije sve to je, kako je rekao, "vežba ironije".

Foto: Jurvetson (cc)

„U još jednoj vežbi ironije, ovaj post je postigao rekordan broj pregleda!“, osvrnuo se Mask na svoj tvit koji je za nepunih 20 sati „zaradio“ više od 445 miliona pregleda.

U tom, jučerašnjem tvitu, Mask je naveo da korisnici neverifikovanih naloga mogu da pročitaju do 600 tvitova na dan, dok novi neverifikovani korisnici mogu svega 300 tvitova.

„S druge strane, ako je reč o korisnicima sa verifikovanih naloga, ograničenje je do 6.000 tvitova dnevno“, dodao je Mask.

Nekoliko sati kasnije, Mask je napisao da je ironično što je baš ta objava imala toliko pregleda. To je mnoge navelo na pomisao da je ironična bila njegova objava od juče, međutim, izgleda da se nije šalio.

Među njegovim tvitovima nalazi se i jedna poruka tviterašima – da se probude iz transa i „odmaknu od telefona, da biste videli svoje prijatelje i porodicu“.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend