26. mar 2022.

Predsednik Vučić svuda govori o N1, osim na N1

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je gostujući na kablovskoj televiziji Juronjuz (Euronews), u emisiji koja se paralelno emituje na televiziji sa nacionalnom frekvencijom B92, prve minute posvetio televiziji N1.

Snimak ekrana, Euronews, B92

Iako ni na jedan poziv televizije N1 da govori u izbornoj kampanji, nije odgovorio ni štab Srpske napredne stranke, ni Kabinet predsednika Republike, aktuelni predsednik je ponovio neistine da televizija N1 iznosi laži o njegovoj porodici.

Televizija N1 je uvek izvestavala u javnom interesu, što će i nastaviti da radi, a poziv Aleksandru Vučiću da odgovori na sva pitanja koja imamo da postavimo i dalje stoji.

„Tamo da odem nekako bih se osećao posramljen pred sopstvenom decom koja su neretko bila tema u različitim emisijama, i optužena za najteže moguće stvari, i prosto veoma loše bih se osećao da pogledam i Danila, i Milicu, verovali ili ne, čak i Vukana“, rekao je Vučić.

„Ako neko misli da ima pravo da koristi to što – pošto ima četiri ugla u tom ringu – troje dece veže u ta tri ugla, malo udri njih i tako dalje, onda mi ne pada na pamet da u tome učestvujem“, dodao je on.

„I da vam neko ko vam je dolazio u kuću 20 godina, na svaki rođendan tog deteta, i dobro ga poznaje, okači poster sa najopasnijim kriminalcima na televiziju i kaže da je vaše dete pripadnik tog klana, je l’ biste išli da gostujete na tu televiziju ili ne“, upitao je lider naprednjaka.

Video prilog 

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend