02. feb 2022.

Skupština grada ponovo preko Javne nabavke nabavlja usluge televizije

Skupština grada Požarevca raspisala je Javnu nabavku za medijske usluge televizije.

Foto: Google Streetview

Ovogodišnja Javna nabavka podeljena je na dve partije.

Prva partija se odnosi na medijsko praćenje rada organa lokalne samouprave od strane komercijalnog pružaoca medijske usluge televizije, dok je željena zona pokrivanja region.

Kako se navodi u tehničkoj specifikaciji ove partije, medijsko praćenje rada organa lokalne samouprave obuhvata sledeće usluge: dnevno izveštavanje o važnijim događajima u vezi kapitalne izgradnje u gradu Požarevcu, dnevno izveštavanje o značajnim privrednim, kulturnim, sportskim i drugim aktivnostima u gradu Požarevcu, pregled nedelje-emitovanje uživo, izveštavanje sa manifestacija koje organizuje grad (i po pozivu), izveštavanje sa konferencija za medije funkcionera Skupštine grada Požarevca, emitovanje saopštenja za javnost funkcionera Skupštine grada Požarevca, emitovanje reklama i oglasnih poruka za kampanje iz oblasti delokruga rada lokalne samouprave, emitovanje čestitki građanima povodom državnih, verskih i drugih praznika.

Druga partija se odnosi na prenose sednica Skupštine grada Požarevca od strane televizijske stanice sa željenom zonom pokrivanja područja regiona.

U tehničkoj specifikaciji ove nabavke navodi se da je minimum potreban za prenos sednica Skupštine grada Požarevca: prenos sednica Skupštine grada Požarevca bez obzira na dužinu trajanja sednice i broj sednica u istom danu, prenos mora da bude uživo, potrebno je snimati sa minimum četiri kamere – predlog total sale iz pravca ulaza, total sale iz pravca govornice, krupno na sagovornika i krupno na predsedavajućeg, potrebno je titlovati sve govornike prilikom izlaska na govornicu, po potrebi i više puta u toku obraćanja. Titl mora da bude najobičnijeg standardnog fonta u beloj boji, bez podloge ili sa transparentnom tamnom podlogom ispod fonta.

Procenjena vrednost Javne nabavke iznosi 5.000.000 dinara, a krajni rok za podnošenje ponuda je 14. februar do 11:20 časova.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend