18. mar 2019.

Tokom protesta meta napada i zgrada RTV Kraljevo (VIDEO)

Tokom večerašnjeg protesta "Jedan od pet milona" u Kraljevu na meti napada našla se i zgrada u kojoj je smeštena i regionalna Radio-televizija Kraljevo

Tokom večerašnjeg protesta „Jedan od pet milona“ u Kraljevu na meti napada našla se i zgrada u kojoj je smeštena i regionalna Radio-televizija Kraljevo, koja, kako se navodi u saopštenju, taj incident smatra direktnim napadom na privatnu imovinu i pravo na slobodu govora.

Kako se navodi u saopštenju RTV Kraljevo i Ibarske novosti d.o.o., demonstranti su se, malo posle 18 sati, namenski zaustavili ispred sedišta TV Kraljevo i trakama zatvorili ulaz u zgradu televizije te je više od desetak minuta bio onemogućen ulazak i izlazak zaposlenih u zgradi.

Demonstranti su uzvikivali parole protiv te televizije, nazivajući je „kraljevačka lažovizija“, navedeno je u saopštenju.

Da li opozicija smatra da „će par nalepnica i traka onemogućiti najstariju regionalnu medijsku kuću da nastavi da informiše svoje građane“, ukazuje u saopštenju RTV Kraljeva.

[povezaneprice]

1 komentar za: “Tokom protesta meta napada i zgrada RTV Kraljevo (VIDEO)

  1. Vuka

    to nije istina,ta televizija se nalazi na spratu zgrade sa jos nekoliko preduzeca i u nju niko nije usao,samo je sa spoljnjeg ulaza u zgradu nalepljeno „1 od milion“.S puno odgogovornoscu tvrdim,jer sam kao prolaznik videla ,nakon sto je kolona prosla

    18. мар 2019. at 19:53

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend