30. dec 2020.

VIDEO: Šta Dačić kaže o Đilasu misleći da idu reklame, voditeljka RTS sugerisala da pomene opozicionara

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić bio je gost na Radio televiziji Srbije u emisiji "Četvrtkom u devet", a danas se na društvenim mrežama pojavio snimak razgovora sa voditeljkom Nadom Gogić, koji se odvijao za vreme reklama.

Snimak ekrana, RTS

Ništa tu ne bi bilo čudno, da pomenuta voditeljka nije nije pitala predsednika Skupštine „šta bi mogao da priča“ ili „koga bi mogao da pomene“.

Nakon što je Dačić krenuo da govori o raspravama, u jednom trenutku ga je voditeljka Nada Gogić pitala: „Hoćeš…? Imam sad o ovome, pa da nastaviš o Zorani i Bajatoviću„, izgovara ona, dok Dačić odgovara: „Neću bre, kakav Bajatović„.

Ajmo onda Vašingtonski sporazum i izbori na Kosovu. Đilasa ako hoćeš pomeni„, sugerisala je voditeljka RTS uz osmeh Dačiću, a on je dodao: „Mislim da Đilasa nisam ni spomenuo uopšte večeras„, rekao je predsednik skupštine, a voditeljka je kazala: „Nisi, ali Tadića jesi„, i opet prasnula u smeh, a zatim se Dačić nadovezao rečima: „Ko je, bre, Đilas? Da ti kažem jednu stvar. To su, bre, amateri„, a zatim je zvuk „nestao“.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend