25. jun 2018.

Cvetković dobio poziv za saslušanje u tužilaštvu u Vršcu

Novinar iz Bele Crkve Stefan Cvetković dobio je poziv za saslušanje u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu u ponedeljak, 25. juna.

Kako se navodi u pozivu u koji je agencija Beta imala uvid, Cvetković je pozvan zbog sumnje da je počinio krivičnmo delo „lažno prijavljivanje“.

Cvetković je agenciji Beta ponovio da će u najskorije vreme održati još jednu konferenciju za novinare, na kojoj će izneti nove detalje o svom slučaju.

Nestanak novinara Stefana Cvetkovića bio je prijavljen 13. juna kasno uveče, a visoki državni funkcioneri su 15. juna rano popodne saopštili da je Cvetković pronađen.

Cvetković je 19. juna u Beogradu održao konferenciju za novinare na kojoj je ostao pri svojim tvrdnjama da su ga otela trojica nepoznatih ljudi, od kojih su dvojica na glavi imali maske, a treći koji nije nosio masku je imao „nešto slično policijskoj znački“.

Novinar iz Bele Crkve Stefan Cvetković izjavio je danas da je napadnut u jednom restoranu u toj opštini.

Cvetković je agenciji Beta pokazao video snimak na kojem se može videti kako policija privodi osobu za koju je rekao da ga je prethodno napala i vređala.

„Došao sam u restoran da ručam i tada mi je prišla jedna osoba koja je u Beloj Crkvi od ranije poznata kao narko diler. Pokušao je da nasrne na mene, u čemu ga je sprečilo policijsko obezbeđenje, koje mi je dodeljeno. Potom je pokušao da napadne i policiju, koja ga je potom uhapsila“, rekao je Cvetković.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend