30. sep 2020.

Direktor Sandžačke kaže da ga je napao ‘tajkun, dobro umrežen s vlastima

Direktor i glavni i odgovorni urednik "Sandžačke TV mreže" iz Tutina Amir Numanović, izjavio je danas da još nema informacije o tome šta su nadležni organi uradili po njegovoj prijavi da ga je napado sugrađanin.

Numanović je novopazarskom Radiju Sto plus rekao da ne očekuje da će državni organi preduzeti bilo šta jer je „napadač lokalni tajkun, dobro umrežen sa lokalnim i državnim vlastima“.

„Mislim da će opstrukcijom ovaj slučaj biti stavljen ad akta. Imam pravo da se nadam, ali praksa govori ovo što tvrdim“, rekao je Numanović.

Taj sugrađanin ga je, rekao je Numanović, napao nezadovoljan prilogom koji je njegova televizija emitovala sredinom juna o tome kako „novac koji se prikuplja od građana za izgradnju puteva, završava u rukama pojedinih opštinskih funkcionera“.

Naveo je da su to predstavili na primeru sela Dobri dub, „ali istim modelom je bez traga nestao i novac meštana sela Melaje, koji su prikupili 126.000 evra za izgradnju puta i 21.000 evra za izgradnju seoske rasvete“.

Numanović tvrdi da se svi radovi plaćaju iz opštinskog budžeta, a da novac građana „nestaje bez traga“.

„Zanimljivo je da čovek koji me je napao, nije nigde pomenut, niti je bio meta našeg priloga. Međutim, kasnije smo saznali da je on bio jedan od učesnika u prikupljanju dobrovoljnih priloga meštana za izgradnju puta u selu Dobri dub“, rekao je Numanović.

Numanović je napadnut pre dve nedelje kada ga je sugrađanin najpre vređao i pretio mu, a zatim izašao iz automobila i pokušao da ga tuče.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend