16. nov 2018.

Emitovano poslednje „Razgibavanje“, Darko postaje kolumnista „Danasa“, Marko nastavlja sa emisijom „Razotkrivanje“

Darko Mitrović, jedan od voditelja „Mentalnog razgibavanja“, u jutrošnjem, poslednjem radijskom javljanju, najavio je da će od sledećeg petka u listu „Danas“ izlaziti njegova kolumna koja će se najverovatnije zvati "Ujedanje".

On je slušaocima Radio Lagune objasnio da je dao otkaz jer ne želi da pristane na pritiske i da ne želi da pravi kompromise.

„Ili će biti ovakvog ‘Razgibavanja’, ili ga neće biti“, rekao je u emisiji Mitrović i dodao da ne želi da mu objašnjavaju kako se radi i kako je emisija prejaka.

„Kada potpisuju ugovor svi treba da znaju šta je ‘Mentalno razgibavanje'“, rekao je slušaocima.

„Mentalnog razgibavanja“ na radiju više neće biti, a ako se bude vraćao poslu radijskog voditelja baviće se samo temama iz kulture, rekao je Mitrović u mikrofon.

Drugi voditelj Razgibavanja Marko Stepanović za UNS je rekao da će se posvetiti svojoj video i pozorišnoj produkciji „Partu Plan“, kao i da će i dalje raditi emisiju „Razotkrivanje sa Markom Stepanovićem“ na TV Naša.

On je naveo da do sada Darko i on nisu dobili ponudu da svoju emisiju rade na drugom radiju, ali da to nisu ni očekivali.

„Nije nas niko zvao. Niko ne sme ovakvu emisiju da stavi na radijske talase. Trenutno su takve okolnosti u kojima ovakva emisija jednostavno nije pogodna za emitovanje“, rekao je Marko za UNS.

„Menatalno razgibavanje“, kaže Stepanović, emitovano je najpre na Radiju S. Nakon što su otišli sa ovog radija, Darko i on program su proizvodili „iz Darkovog podruma“, a prenosile su ga 24 radio stanice iz Srbije. Odatle prelaze na Radio B92, a nakon ukidanja emisije na ovom radiju, program koji se emitovao na 15-ak radio stanica u Srbiji ponovo su proizvodili „iz podruma“.

Mentalno razgibavanje na Radio Laguni počelo je da se emituje septembra ove godine.

Darko i Marko danas su emisiju odjavili i od slušalaca se oprostili pesmom Bajage i instruktora „Pada Vlada“.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend