06. nov 2018.

Autori Razgibavanja otišli sa Radio Lagune

Marko Stepanović i Darko Mitrović prekinuli saradnju s Lagunom zato što nisu prihvatili promene u svojoj emisiji koje je ova kuća tražila

Voditelji popularne radio-emisije Razgibavanje Marko Stepanović i Darko Mitrović, posle dve godine prekinuli su saradnju sa Radio Lagunom zbog, kako je Stepanović objasnio na svom Fejsbuk profilu, neslaganja oko toga kako Razgibavanje treba da izgleda. Iz Lagune su tražili promene koje ovaj autorski tandem nije prihvatio.

Evo šta je Marko Stepanović napisao na svom profilu:

„Dragi ljudi, da ne bih svima odgovarao pojedinačno i da ne bude nagađanja, evo jasne informacije. Dare i ja smo odlučili da odemo sa Lagune jer oni i mi ne vidimo na isti način kako Razgibavanje treba da izgleda.

Nas dvojica nećemo da menjamo emisiju jer je takvu volimo, mnogi od vas je takvu kakva je vole i slušaju već celu deceniju, ona je UVEK bila uspešna gde god smo je radili i ako je nekome nanela štetu, to smo samo nas dvojica.

Nećemo od nje praviti nikakve blede kopije, živeće ili ovakva ili nikako, i tačka. Naravno, svaki poslodavac ima mogućnost to da prihvati ili ne i to je ok i nema nikakve zavere ili zabrane.

E sad, zašto je najslušanija radio-emisija tabu tema za sve vlasnike radio-stanica u Srbiji, to ostavljam vama da zaključite, a ja ne potcenjujem vašu inteligenciju.

Idemo dalje, OVDE NIJE KRAJ, VERUJEM JA.😉“ 

Najveću popularnost Marko i Darko doživeli su na Radiju i Televiziji B92, odakle su pod čudnim okolnostima otišli krajem 2013. godine.

3 komentara za: “Autori Razgibavanja otišli sa Radio Lagune

 1. Marko

  Ljudi, mislim svi koji se tako osecaju jer slusaju Razgibavanje, hajde da se nekako organizujemo , pa da pomognemo na bilo koji nacin da se preko net-a Dare i Mare i dalje cuju.Da se organizujemo da placamo neku clanarinu.Kao kad placamo za neki koncert ili predstavu, sto ne bismo placali za slusanje emisije na netu.Neka im to bude nasa plata.Znam da ce se oni mozda nece sloziti i da oni to ne bi uradili posto nije poenta u tome, ali bi bilo fer i prema njima, a i prema nama slusaocima.

  07. нов 2018. at 10:48
 2. Marija

  Ako se smatrate za ozbiljan sajt koji ima ozbiljne novinare, znali bi ste da je prvi postulat novinarstva proveriti izvor informacije. Ovim jednostrano objavljenim tekstom ste dokazali da se Vama ne može verovati, kao ni vašim informacijama… Toliko o slobodi medija..

  Srdačan pozdrav!

  07. нов 2018. at 13:17
 3. Nikola Jovanović

  Preporučujem Daretu i Maretu isti recept koji su iskoristili njihove kolege i naslednici na B92, Daško i Mlađa (hmmm, inicijali D&M i jedni i drugi, da nije zavera?), a to je da vaspostave svoj Patreon kanal, pa da ljudi koji ih volu, finansiraju produkciju i distribuciju on-line sadržaja. Možda čak i zajedno u novosadskom studiju Daška i Mlađe koji sad već postaje stecište zdravog razuma i mnogih emisija kojih na kojekakvim Lagunama ne bi bilo, dovoljno je pomenuti ‘čuveni’ KUPEK.

  30. нов 2018. at 17:52

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend