15. jul 2022.

Hrabri Šapić bežao od novinarke, a onda optužio Novu S za falsifikovanje

Danas je u Ulici Kraljice Marije, u centru Beograda pukla cev. Da stvar bude dodatno problematična, ta ulica je nedavno rekonstruisana, i to po ceni od čak 20 miliona evra. Nakon pucanja cevi voda se razlila po celoj ulici, stvorio se krater koji je progutao parking mesto, kao i asfalt. Ovaj deo grada ostao je potpuno bez vode.

Nova S

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić na teren je izašao nakon nekoliko sati.

Repotretka televizije Nova S bila je na licu mesta i pokušala više puta da postavi jedno isto pitanje gradonačelniku Aleksandru Šapiću – šta se zapravo desilo i kako je moguće da je pukla cev u nedavno rekonstruisanoj ulici?

Pitala je i kada će stići voda građanima koji je nemaju zbog pucanja cevi.

Aleksandar Šapić je sve vreme bežao izbegavajući da odgovori konkretno na pitanja. Govorio je nepovezane stvari, a potom je zastao i optužio televiziju Novu S za falsifikovanje izjava.

„Za vašu televiziju neću davati izjave ako druge kamere nisu tu, jer vi falsifikujete i spinujete priču. Montirate moje izjave kao i uvek, kao što ćete i ovu“, rekao je Šapić.

Reporterka je nastavila da postavlja pitanja, ali odgovor nije dobila jer je Šapić sve vreme ponavljao jedno te isto.

Odgovor nije dobila ni novinarka Nove S ni građani. Budući da je Šapič izašao na teren, a nema nikakvu informaciju za građane, postavlja se pitanje zbog čega je uopšte i dolazio?

Podsetimo, rekonstrukcija ove ulice plaćena je 20 miliona evra, a prema tvrdnjama organizecije Srce grada nikada nije dobila upotrebnu dozvolu.

Video prilog Nova.rs

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend