05. feb 2020.

Jerkov na RTS: Da li vaši gledaoci znaju da Telekom ne želi da emituje N1

Aleksandra Jerkov, poslanica Demokratske stranke, pokazala je sinoć u emisiji Upitnik na RTS znak sa natpisom #DaSeVidiN1, rekavši da gledaoci koji nemaju SBB verovatno ne znaju za tu kampanju i spor sa Telekomom. Ona je gostovala u emisiji u kojoj su tema bili predstojeći izbori u Srbiji.

Odgovarajući na pitanje o bojkotu, ona je rekla da građani, ako se ne izbore za poboljšanje uslova, treba da bojkotuju izbore jer na njima nemaju izbor niti priliku da čuju različite programe i važne informacije.

„Da li vaši gledaoci znaju da Telekom, koji je inače raznim malverzacijama kupio dve privatne televizije novcem vas, dragi gledaoci, ne želi da emituje program N1? Ja sam za tu priliku donela nešto da pokažem. Gledaoci koji nemaju SBB verovatno to ne mogu da vide“, rekla je pokazujući znak #DaSeVidiN1.

U emisiji Upitnik Olivere Jovićević gostovali su još i Sandra Božić, poslanica Srpske napredne stranke, Predrag Marković, potpredsednik SPS i Branka Stamenković, zamenica predsednika Dosta je bilo.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend