26. apr 2023.

Kerber srpskog medijskog pakla

Čitam da je predsednica cenzorskog tela za elektronske medije briljirala u Hit šitu, pljujući po evroparlamentarcima koji su se usudili da prokomentarišu rad njenog tela.

U maniru svog gazde, nazivajući ih „belosvetskim hohštaplerima“ i „malim Pericama“ (Đokicama?), upitala je da li iznad svakog dela njenog tela treba da stoji jedan evroparlamentarac i šapuće „Nova S, Nova S, Nova S…“

Prema onome što sam pročitao (praštajte, ali nju je veoma teško i gledati i slušati), razgoropadila se i, u stilu svoj gazde, zarežala „Neće da može“, kad je reč o dodeli pete nacionalne frekvencije, sve do kraja sudskog spora koji je protiv njenog tela pokrenula TV Nova S.

Ukorila je evroparlamentarce, izjavivši da izvršna vlast na njeno telo nema nikakav uticaj, već srpski parlament i tehnički nije slagala, jer i nad parlamentom i nad izvršnom vlasti i nad njenim telom apsolutnu kontrolu ima isti psiho.

Predsednica je, u stilu svog gazde, imala i patetični ispad, prizivajući Boga i smrt: „Nemojte, molim vas, više da se šalite s tim. Ja dok sam u REM-u, a daće Bog to je još tri godine, koliko mi je mandat predsednice Saveta – ovakve stvari ne da neće moći da prođu, nego samo preko mene mrtve.“

Iz nje žive izletelo je da mediji u vlasništvu Dragana Šolaka cinkare i lažu Evropskom parlamentu. Nije potrebno cinkariti, jer se i sa Marsa jasno vidi da je njeno telo Kerber koji glođe novinarske kosti ispred kapija pakla srpskih elektronskih medija. Predsednica je verovatno pošla od svog tela, jer je, prema pričama koje su stigle do mene, upravo njeno telo cinkarilo DLZ luksemburškom regulatornom telu, tokom 2021, svaki put kada bi ocenili da smo uvredili njenog gazdu (dakle, oko sto puta po emisiji).

Masovno cinkarenje jednog podkasta, koji se reemitovao na kablovskoj televiziji sredom u jedanaest uveče, sigurno nije ideja predsednice tela. Kakva god da je, predsednica nije luda, a to je samo luda glava mogla da smisli. Kada smo vraćeni na internet, skoro svima nam je laknulo. Predsednici i njenom telu, jer nisu više morali da učestvuju u zločinačkom poduhvatu protiv našeg podkasta, TV Nova S, jer je cenzorsko iživljavanje njenog tela prekinuto, a i podkastu DLZ, jer više nismo bili izloženi bipovanju.

Nenadu Kulačinu nije bilo baš pravo, pošto on i dalje gaji nadu o našem povratku na TV, a sigurno nije bilo pravo ni gazdi svih Srba, jer su mediji pod njegovom kontrolom, umesto da smanje doživljaj, po našem odlasku sa TV, pojačali iživljavanje nad DLZ, čiji smo vrhunac, u vidu spotova koji pozivaju na naše hapšenje, mogli da vidimo upravo na televiziji na kojoj je gostovala predsednica tela.

Neko bi rekao da je to drskost, a zapravo je samo reč o demonstraciji vernosti Kerbera srpskom medijskom helrejzeru. Nemojte od nje više da pravite vest, osim u slučaju da otkaže poslušnost.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend