06. sep 2023.

Pokret „Naši“ ponovo ubacio letke u prostorije Danasa

Konzervativni pokret „Naši“ ponovo je ubacio letke u hol zgrade u kojoj je smeštena redakcija Danasa, što je treći put za nekoliko meseci. Na ovom poslednjem letku su predstavnici opozicije kao i premijer Kosova Aljbin Kurti. Svima su na glavama bele kapice (koje asociraju na keče), uz naslov „Kurtijeva opozicija“.

Na letku su Pavle Grbović, Zoran Lutovac, Radomir Lazović, Aleksandar Jovanović Ćuta, Nebojša Zelenović, Miroslav Aleksić i Zdravko Ponoš.

Pokret Naši je u maju ove godine u ulaz zgrade redakcije Danasa ubacio više od 20 letaka na kojima su bile fotografije pojedinih lidera opozicije, zatim Franje Tuđmana, Alije Izetbegovića, uz logo Danasa, N1 i Nove S i natpis “Peta kolona”. Sporni letak potpisan je sa „Konzervativni pokret Naši“, a ova desničarska organizacija imala je potrebu i da ga obrazloži saopštenjem.

Kako su naveli, širom Srbije su tek započeli da lepe letke “Peta kolona”.

“Lideri petokolonaške opozicije po ko zna koji put su pokazali da ih ne interesuje način na koji će doći na vlast pa makar to bilo i preko tragedije koja je zadesila čitav srpski narod kada su u dva odvojena slučajeva psihopate iz čista mira pucale u nevinu decu i građane. Antidržavna opozicija nije opozicija režimu, već čitavom srpskom narodu i subverzivne aktivnosti koje sprovode kriju iza lažne borbe protiv nasilja, dok im je jedan jedini cilj da preko državnog udara i nasilno dođu na vlast”, naveli su iz Konzervativnog pokreta Naši.


K. Ž.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend