13. nov 2022.

Poslanica SNS Staša Stojanović promašila metu, „gađajući“ Danas

Narodna poslanica Srpske napredne stranke Staša Stojanović objavila je na svom Tviter profilu da Danas njenu izjavu da je „svaki opozicionar izdajnik, plaćenik i mrzitelj Srbije!“, dovodi u vezi sa pretnjama našim novinarima streljanjem i ubistvom.

Snimak ekrana Instagram @1.stasa

Tako nešto, međutim, Danas nikada nije uradio, dovodio ovakve izjave i vređanja koje je uputila poslanica SNS sa pretnjama da će naši novinari završiti kao pobijeni novinari u redakciji Šarli Ebdo.

Naime, poslanica naprednjaka je, čini se, pomešala portal Direktno sa Danasom i sledećim rečima izrazila svoj gnev: „To što vama prete bombama jer svoj posao (NE) obavljate kako treba, ne može se nikako dovesti u vezu sa mnom i sa mojom izjavom da je svaki opozicionar izdajnik, plaćenik i mrzitelj Srbije! Vidim pronašli ste se u svemu, pa sad pokušavate da me uvučete u svoje blato. Loš pokušaj!“.

Na stranu što se ovakva izjava Staše Stojanović može tumačiti i kao tvrdnja da su novinari Danasa sami zaslužni za jezive pretnje koje su nam upućene, neprikosnovena je činjenica da Danas nikada nije objavio, posredno ili neposredno, stavio izjave poslanice SNS u kontekst koji nam ona pripisuje.


S. Č.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend