01. jun 2023.

Premijerka Ana Brnabić objasnila od koga je preuzela izraz „tajkunski mediji“

Premijerka Ana Brnabić objasnila je da nije ona izmislila izraz "tajkunski mediji" za TV Nova i N1 već je izraz preuzela od "jednog kredibilnog medija".

„Izraz ‘tajkunski mediji’ sam preuzela od kako se ne varam Skaj njuza. Skaj njuz je izvestio kada je vaš vlasnik Šolak kupio klub u Premijer ligi. Objašnjavajući ko je čovek, rekli su da je tajkun koji drži medije u Republici Srbiji, dakle tajkunski mediji. Znači nisam izmislila, uzela sam od jednog pretpostavljam kredibilnog medija koji je dobro objasnio zašto su tajkunski mediji“, rekla je Brnabić odgovarajući na pitanje novinara „Danas“ ako su TV Nova i N1 tajkunski mediji šta su onda Pink, Hepi, B92 i Prva, jer te televizije drže najbogatiji ljudi u Srbiji.

Premijerka je istakla da je najbogatiji u Srbiji „apsolutno onaj ko je vlasnik N1 i Tv Nova“

„Što se tiče toga ko je najbogatiji u Srbiji mislim da je tu apsolutno onaj ko drži vaše medije, ko je vlasnik vaših medija. Ne znam tačno, pošto ima različitu imovinu u inostranstvu, koliko ta imovina iznosi. Ali s obzorm da neko kao hobi kupi fudbalski klub u Premijer ligi pretpostavljam da niko drugi iz Republike Srbije ne može da mu priđe što se tiče toga kako se obogatio“, rekla je Brnabić.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend