11. maj 2020.

Radulović vikao na reporterku N1, optuživši je da ometa konferenciju za medije

Predsednik Dosta je bilo (DJB) Saša Radulović vikao je na reporterku N1 Tatjanu Aleksić u skupštinskom holu, optužujući je da ometa konferenciju za novinare DJB.

Saša Radulović; Foto: mc.rs

Reporterka N1 Tatjana Aleksić je doživela neprijatnost dok je razgovarala sa poslanicom Gordanom Čomić u skupštinskom holu, gde se održavaju konferencije za novinare, ali i koji je jedino mesto gde novinari mogu da snimaju izjave poslanika.

„Kad je počela konferencija za novinare Saše Radulovića, on je vikao na nas dve. Meni se lično obraćao ‘kako me nije sramota'“, objasnila je reporterka N1.

TV N1 je prenela konferenciju Saše Radulovića, a na pitanje zbog čega viče na nju, Radulović je odgovorio da je konferencija bila zakazana za 13 časova.

„Vi ste ovde, na deset metara od nas, stali sa poslanicom Čomić, glasno pričali sa njom, postavljali pitanja, ona je glasno odgovarala, i ometali ste konferenciju za medije. Prema tome, vi niste medij nego propagandni kanal koji je došao da politički spreči DJB da drži konferenciju za medije. Kada se budete ponašali kao medij, tada ćete dobiti taj tretman. Sve što imam da kažem je: Sram Vas bilo“, rekao je Radulović.

Tatjana Aleksić, višegodišnji skupštinski izveštač, uvrstila je današnje iskustvo u top pet neprijatnih događaja u karijeri.


Video prilog N1

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend