08. apr 2017.

Redakcija Danasa o podršci na društvenim mrežama

Ovih dana, na društvenim mrežama, pojavila se dobronamerna informacija iz Redakciji Danasa nepoznatih izvora, da je naš list pred gašenjem zbog masovog otkazivanja oglasa, sa pozivom čitaocima da kupovinom novina i donacijama pomognu opstanak lista.

10121 - Dnevni list Danas - logoIstina je da Danas nikada nije bio miljenik političko-finansijskih centara moći. Naš glavni oslonac uvek su bili čitaoci, odnosno onaj deo javnosti kojem je stalo do istinitog objektivnog informisanja.

Svaki put kad u javnosti narasta talas kritičkog mišljenja kao vid otpora političko-medijskim manipulacijama, čuje se glas podrške našem listu. To potvrđuje i ovih dana, na društvenim mrežama, iskazana zabrinutost za sudbinu Danasa.

Tačno je da smo u poslednjih godinu dana ostali bez mnogih oglasa, bez ikakvih ekonomsko-poslovnih razloga. Zato se Danas, u godini kada će navršiti 20 godina postojanja, i obratio za pomoć svom glavnom osloncu – čitaocima. Osećamo se ponosni što je taj poziv naišao na odjek i zahvaljujemo svima koji nas podržavaju i koji su spremni da pomognu.

Više informacija o tome kako možete pomoći Danasu pogledajte na linku – http://www.danas.rs/pretplata.72.html.


Redakcija Danasa

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend