11. apr 2023.

„Tražiću te po gradu“: Vlado Georgiev pretio redakciji Nova.rs nakon pitanja o njegovom biznisu

Sramna reakcija poznatog kantautora na pisanje o njegovom poslovanju.

Redakcija portala Nova.rs došla je do saznanja da je pevač i kompozitor Vlado Georgiev započeo privatni biznis koji nema veze sa muzikom.

Naime, on je otvorio firmu „Dunav kargo“ koja se bavi rečnim prevozom tereta, a kako se navodi u Agenciji za privredne registre, pevač je firmu pokrenuo 2020. godine sa sedištem u opštini Vračar, a kao osnovna delatnost pri registraciji naveden je „prevoz tereta unutrašnjim plovnim putevima““

Podaci iz finansijskog izveštaja navode da je tokom 2021. godine firma ostvarila zaradu od 36 miliona dinara, dok finansijski izveštaj iz 2022. još nije poznat.

Novinar portala Nova.rs je ovim povodom pozvao pevača za komentar, ali pošto mu se on nije javio, on je nazvao Igora Stojkovića, koji je zakonski zastupnik, odnosno direktor firme koju poseduje Vlado Georgiev.

Stojković ga je zamolio da mu napiše mejl sa pitanjima, što je novinar i uradio.

Nakon nekog vremena, pevač je pozvao našeg novinara i počeo da mu preti i da psuje.

„Molim te,nemoj da ulaziš u ovu igranku sa mnom, nemoj da mi se user*vaš u život, da ne bi bilo problema, razumeš. Znači molim te, kao čoveka te molim napraviću se da nisam video ovaj mejl nastaviš li ovako da mi dr*aš te podatke i da mi roviš po životu tražiću te po gradu. Jesi li razumeo? Ne znam da li si me razumeo, znači samo si mi ti falio, samo ste mi vi falili. Molim te kao čoveka, samo mi reci da li si me shvatio?“

Ove skandalozne pretnje, zabeležene na audio snimku koji smo sačuvali, nisu nas uplašile, te smo tekst, u potpunosti zasnovan na činjenicama i javno dostupnim podacima, objavili.

 

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend