31. maj 2022.

Aplikacija „moj HND“ za modernizaciju i veću vidljivost Hrvatskog novinarskog društva

Hrvatsko novinarsko društvo pokrenulo je aplikaciju „Moj HND“ te će u idućih godinu dana raditi na tom projektu, koji putem Europske federacije novinara financira Europska komisija. Razvijat će se nova digitalna platforma, odnosno aplikacija "Moj HND", koja je namijenjena članovima HND-a.

Kako kaže voditeljica projekta Mateja Budmir, putem aplikacije će svaki član i članica imati pristup svom članskom profilu te uvid u svoje podatke i ostale važne informacije i obavijesti vezane uz struku i udrugu.

Nakon izrade aplikacije održat će se osam radionica u većim gradovima Hrvatske na kojima će članovi HND-a moći naučiti koristiti aplikaciju, koja će ujedno biti vrlo dobar alat za istraživanje i razmjenu različitih informacija.

– Aplikacija će biti pogodna i za različita istraživanja i analize koje će provoditi HND, ali i drugi istraživači koji rade na području medija i novinarstva. Projekt pruža priliku za modernizacijom i digitalizacijom sustava članstva, što će pridonijeti jačanju naše novinarske udruge i povećanju njezina članstva te vidljivosti HND-ovih zagovaračkih akcija i inicijativa, navodi Budimir.

Prva radionica održat će se u Zagrebu u utorak 31.svibnja, u Novinarskom domu, Perkovčeva 2, u 11 sati.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend