25. feb 2021.

Minja Miletić od ponedeljka ponovo u studiju Novog dana

Urednica i voditeljka jutarnjeg programa N1 televizije Minja Miletić se vraća na posao 1. marta, nakon godinu i po dana pauze.

“Ponovo se vraćam u studio Novog dana. Sa nestrpljenjem očekujem povratak na posao, kako bih nastavila da se bavim pitanjima koje su od interesa javnosti”, ističe Minja Miletić.

Kako navodi, 2020. godina bila je vrlo izazovna za sve medije „jer je to bila godina korone, prostesta, izbora a sada smo ušli u godinu masovne vakcinacije, brige i zbunjenosti naroda oko toga šta nas očekuje u budućnosti“.

„Godina za nama je bila teška, ali i otrežnjujuća jer je pokazala kako ‘zajednicki neprijatelj’ može da se pojavi nenadano i kako u takvim situacijama na videlo izlazi sva sposobnost/nesposobnost, pouzdanost/nepouzdanost, poverenje/nepoverenje političke strukture Srbije… To su opoziti koje traže tumačenje, odgovore i analizu iz više različitih uglova. To su teme koje će biti centralne u Novom danu i koje će biti tačka spajanja svih nas”, navodi ona.

Kako dodaje, u Novom danu nema i neće biti zabranjenih pitanja.

„Zato vas pozivam da od ponedeljka, 1. marta, u 8 sati budete uz N1 televiziju i da zajedničkim snagama, voljom i upornošću dođemo do činjenica“, poručila je Minja Miletić.

Minja Miletić će uređivati i voditi Novi dan od ponedeljka do četvrtka, dok će ostalim danima gledaoce u studiju čekati Nataša Miljković.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend