31. jan 2021.

Nastavlja se vakcinacija građana, među njima i medijski radnici

Nastavlja se vakcinacija građana protiv koronavirusa, a do sada je vakcinu primilo više od 430.000 građana. Samo tokom jučerašnjeg dana vakcinisano je nešto više od 27 hiljada ljudi. 

Na beogradskom sajmu danas se vakcinišu, pored ostalih građana i medijski radnici, novinari, a vakcinu protiv kovida-19 primili su i zaposleni na N1, koji su ranije dobili poziv za vakcinaciju.

Novinari iz različitih redakcija saglasni su – uz vakcinu će lakše izveštavati tokom pandemije.

Većina novinara i medijskih radnika kaže da nije imala dilemu kojom vakcinom da se vakcinišu. Bitno da se nijedna nije pokazala kao štetna, to je dostignuće savremene medicine, koju god da primimo dobra je, rekle su nam koleginice koje smo zatekli na Sajmu.

Mislim da je važno odlučiti se za vakcinu koja je dostupna, naglašava novinar N1 Petar Gajić.

Osim novinara, danas su vakcinisani i pripadnici MUP-a, stariji građani…

Vakcinacija zaposlenih u ustanovama socijalne zaštite Grada Beograda takođe je obavljena danas u hali 11 na Beogradskom sajmu…

Vakcinisani su i lični pratioci dece sa smetnjama u razvoju kao i personalni asistenti. Tokom obilaska hale 11, zamenik gradonačelnika Beograda – Goran Vesić – izjavio je da je Beograd najbolje organizovana lokalna samouprava za imunizaciju i da je do sada u glavnom gradu vakcinisano više od 100.000 ljudi.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend