30. jun 2017.

Tramp ismevao voditelje: Luda Mika i sajko Džo

Američki predsednik Donald Tramp ismevao je izgled i karakter televizijske voditeljke Majke Bžežinski (Mika Brzezinski) i naveo da više ne gleda njenu emisiju.

U nizu poruka na Tviteru Tramp se obrušio na Bžežinski i voditelja Džoa Skarboroa, koji su ga prethodno kritikovali u svojoj emisiji „Morning Džo“ na televiziji Em-Es-En-Bi-Si (MSNBC).

„Čujem da u loše ocenjenoj emisiji Morning Džo pričaju ružno o meni (ne gledam više). Zašto su onda Luda Mika, s niskim koeficijentom inteligencije, i Psiho Džo dolazili oko Nove godine tri noći zaredom na (imanje) Mar-a-Lago i insistirali da mi se pridruže. Ona je ozbiljno krvarila posle operacije fejsliftinga (kozmetičke hirurgije lica). Rekao sam ne“, napisao je Tramp na Tviteru.

Oko dva sata pre Trampovih tvitova Bžežinski je u emisiji rekla da „nije normalno ponašanje“ ako jedan lider tvituje o izgledu ljudi, maltretira, laže, podriva rukovodioce i gura ljude pod autobus.

Ona je dodala da bi, kada bi se neki direktor kompanije ponašao kao Tramp, „postojala zabrinutost da je osoba koja vodi firmu poludela“.

Tramp je govorio istinu kada je rekao da su voditelji „Morning Džoa“ boravili na njegovom imanju na Floridi, ali je Skarboro rekao da su oni tamo išli zbog intervjua s predsednikom SAD.

Nekoliko kongresmena i senatora iz Trampove Republikanske partije osudilo je njegove današnje izjave o Majki Bžežinski.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend