28. apr 2023.

Umro Džeri Springer: Intelektualac koji je vodio najgoru emisiju u istoriji televizije

Legendarni voditelj, Džeri Springer i bivši gradonačelnik Sinsinatija, preminuo je, saopštila je njegova porodica.

Imao je 79 godina.

Prema porodičnoj izjavi, Springer je mirno preminuo u četvrtak u svojoj kući u predgrađu Čikaga.

Džeri je 27 godina vodio popularni tok-šou „The Jerry Springer Show“ … i to nikada nije bio dosadan trenutak u burnoj i divljoj emisiji – koja je bila poznata po svojim nečuvenim gostima koji su obično ulazili u lude svađe kao publika je klicala: „Džeri, Džeri, Džeri, Džeri!“

Od 1991. do 2018. Džeri je snimio 27 sezona hit tok šoua „The Jerri Springer Shov”, koji je bio poznat po svojim kontroverznim temama i često po tučama sa gostima.

Prve emisije počele su sa fokusom na politička pitanja, ali su se brzo pretvorile u priče gostiju o preljubi, ali fizičkim obračunima punim psovki i uvreda

Springer je postao vladar svakodnevnih tok emisija u kojima su otkriveni rezultati testova očinstva, otkriveno je da je muž zapravo žena, a žena muškarac, da mladi muž vara ženu sa njenom majkom ili sestrom. .. A u svemu tome Springer se samo vodio krilatom – ‘Ništa mi ljudsko nije strano’.

Kritičari su napali i Springera i koncept, optužujući ga da iskorišćava naivne mlade ljude, podstiče rasizam, homofobiji.

Šou Džerija Springera je otkazan 2018. NBC Universal je tada odlučio da tiho otkaže emisiju bez zvaničnog objašnjenja.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend