28. feb 2020.

Simonović: Portal nova.rs istraživaće pozadine događaja

Koncept portala nova.rs, koji počinje sa radom danas u 10.00 sati, biće pre svega istraživanje pozadine događaja, a ne samo puko prenošenje izjava ili izveštaja o događajiima koji su se dogodili, rekao je u Novom danu Veselin Simonović, glavni i odgovorni urednik tog portala.

Veselin Simonović; Foto: N1 snimak ekrana

„Posebnu pažnju posvetićemo uvek istraživanju odgovora na sva pitanja i istraživaćemo pozadinu svih događaja, nećemo samo prenositi izjave javnih ličnosti, političara, vlasti i opozicije“, rekao je on.

Portal okuplja redakciju, kako je najavio, vrhunskih novinara i urednika, a poznate ličnosti iz različitih oblasti javnog života pisaće svoje osvrte – među njima su i Vedrana Rudan, Dragan Ambrozić, Luna Lu, Ranko Pivljanin, Milenko Vasović, Milan Vlajčić, uskoro i Mira Furlan i Peca Popović, kao i Vladimir Vučković iz Fiskalnog saveta.

Simonović je rekao da je posebno ponosan što će vratiti kulturu u javni prostor, iz svake oblasti kulturnog života će imati najbolje analize i davaće odgovore na to šta je dobro, a šta loše u kulturi.

Posetioci portala će danas, dodao je, moći da besplatno pogledaju prvu epizodu serije Ubice mog oca.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend