07. okt 2015.

Danilovićeva se ne zaustavlja: Ne vršimo pritisak na medije, ali…

Maja Danilović, potpredsednica Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kraljevu, posle samo jedne konferencije za štampu postala je poznata širom Srbije. Nakon što je pred kamerama priznala da je zaposlena preko stranke, ona je otišla korak dalje i poslala interesantnu poruku medijima u Kraljevu

Krenućemo od samog početka. Danilovićeva je rekla: “Mi u Srpskoj naprednoj stranci nikada od vas novinara nismo tražili, ponajmanje vršili pritisak, da vaši izveštaji, ono što pišete, bude po meri stranačkih interesa Srpske napredne stranke. To niti hoćemo, niti možemo”.

Međutim, izlaganje Maje Danilović je odjednom poprimilo sasvim drugu putanju. Istakla je kako je nezadovoljna izveštavanjem sa poslednje sednice Skupštine Kraljeva.

“Vaši izveštaji su direktno izvređali odbornike. I ostao je iza toga, najblaže rečeno, veoma gorak ukus. Čemu i kakva poruka se šalje novinarskom kvalifikacijom da za odluku u Skupštini Grada može da glasa samo neko ko nije normalan”, upitala je Danilovićeva.

Potom je usledilo “poentiranje” sada već poznate kraljevačke naprednjakinje: “Iako je ta odluka dobila potrebnu većinu – 38 odbornika, istih onih odbornika koji dižu ruku i glasaju za raspodelu budžetskih sredstava lokalnim medijima”.

Dakle, pritisaka nema, niti ih može biti, ali tu je to dizanje ruku za raspodelu budžetskih sredstava…

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend