31. jan 2016.

Ivan Ivanović odgovorio REM-u: Deca su nastupila u emisiji uz dozvolu roditelja, zašto vam je trebalo više od 6 meseci da reagujete

Ivanovic_YTIvanović je stavio tačku na tendenciozne izjave i optužbe u pojedinim medijima, i naveo da su sva deca nastupila u njegovoj emisiju uz dozvolu roditelja

„Gospodine Karadžiću, zar nije mnogo strašnije kada su u TV emisijama prostitke čupale kosu jedna drugoj, kriminalci izbegavali zatvorsku kaznu u rijalitijima, kada je u 9 uveče emitovan narkoman kako šmrče kokain, a to reprizirano u 2 popodne“,odgovorio je Ivanović direktoru REM-a.

Poznati tv voditelj Ivan Ivanović, autor misije „Veče sa Ivanom“, večeras se obratio javnosti i Regulatornom telu za elektronske medije, povodom otpužbi da je u jednoj od svojih emisija zloupotrebio decu.

645400Ivanović je stavio tačku na tendenciozne izjave i otpužbe u pojedinim medijima, i naveo da su sva deca nastupila u njegogov emisiju uz dozvolu roditelja.

Ivanović se založio za slobodu govora, a njegovo obraćanje je izazvalo veliki broj komentara podrške na društvenim mrežama.

(Kurir-NSPM)

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend