06. jul 2016.

Miodrag Koprivica generalni direktor RTV-a

miodrag-koprivica_660x330Upravni odbor Javne medijske ustanove (JMU) Radio-televizije Vojvodine doneo je odluku da na mesto generalnog direktora imenuje dr Miodraga Koprivicu

Upravni odbor RTV-a saopštio je da je odluka doneta jednoglasno na sednici održanoj danas.

U saopštenju je priložena i biografija Miodraga Koprivice u kojoj se navodi da je on diplomirao na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, a doktorirao na Fakultetu za menadžment u Novom Sadu, te da je docent je na Fakultetu za pravne i poslovne studije u Novom Sadu za oblast opšteg menadžmenta.

„Ugledan je stručnjak iz oblasti koje su od značaja za obavljanje poslova ustanove javnog medijskog servisa. Kao naučni radnik, učestvovao je na više naučnih skupova i konferencija baveći se temama od značaja za medije, posebno je zapažen njegov rad na temu Multietnički karakter javne medijske ustanove Radio-televizije Vojvodine kao javnog medijskog servisa i njen doprinos EU integracijama“, stoji u biografiji.

Miodrag Koprivica, kako se dodaje, ima višegodišnje iskustvo na rukovodećim poslovima u Radio-televiziji Vojvodine. Obavljao je i funkciju generalnog direktora Radio Televizije Novi Sad u periodu od 1989. do 1991. godine. Od 2009. godine bio je zamenik generalnog direktora RTV-a, a od 14. maja 2016. godine obavlja funkciju vršioca dužnosti generalnog direktora RTV-a.

Koprivica je na ovu funkciju imenovan na osnovu konkursa koji je JMU RTV raspisao 25. maja ove godine.

1 komentar za: “Miodrag Koprivica generalni direktor RTV-a

  1. Super! Pravi lik!

    07. јул 2016. at 01:23

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend