02. feb 2015.

Miroslav Lazanski: Napad na mene je napad na instituciju izbora za Mis Srbije

Pnjuzoštovani građani, kolege i civili,

Obraćam vam se u ovom odsudnom trenutku, kada se lome koplja i oštre mačevi, kada se vrše mučki i podli napadi na mene, a samim tim i na instituciju koja odvajkada uživa najviše poverenje u narodu. Govorim, naravno o izboru za Mis Srbije, čiji sam stalni član žirija još od 1995. godine.

Svi smo, naravno, svesni važnosti i ugleda koju izbor za najlepšu Srpkinju ima u svetu. Tim pre znam da ćete stati uz mene sada kada se protiv Vojske Srbije vodi ova prljava kampanja, kada jedan deo političke javnosti i političara pokušava da sruši sve ono što je u Srbiji dobro i lepo. Moja poruka svima njima je da Srbiju neće umeti i neće moći i neće uspeti da sruše.

Ljudi koji vode ovu kampanju protiv mene ne uživaju nikakvo poverenje u narodu i važno im je da se sruše sve institucije i sve te mlade devojke koje nas predstavljaju u svetu i ovo plemenito takmičenje koje je oduvek bilo.

Bez obzira na sve ono što je tek pred nama, Izbor za Mis će ostati i politički i ekonomski stabilan i tvrdim da će iz dana u dan biti sve jači.

Iza cele priče stoje određeni krugovi i u okruženju naše zemlje kojima ne odgovara da Srbija ima lepe i zgodne misice koje imaju sve veće poverenje građana. Tim interesnim krugovima smetam i ja kao neko ko je neraskidivo povezan sa Izborom za mis.

Stojim ovde pred vama i pitam vas – Kome smeta jak Miroslav Lazanski i jak Izbor za mis?

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend