11. dec 2015.

N1 širi program i otvara nova radna mjesta

n1_cnnPrva regionalna 24-satna news platforma, ekskluzivni partner CNN-a za regiju – N1 uskoro će proširiti svoju programsku shemu i zaposliti nove medijske profesionalce

Sve što na N1 sada gledate radnim danima uskoro ćete moći gledati i vikendom – jutarnji program Novi dan, vijesti na svaki puni sat, regionalni N1info u 14 sati, Dnevnik u 18 i u 22, Scenu, Pozitiv, InfoBiz, dokumentarne emisije, najbolja izdanja CNN-a i ostale popularne sadržaje.

Ukoliko ste urednik, producent, reporter ili voditelj i smatrate da možete postati dio tima vrhunskih profesionalaca N1, pošaljite svoju biografiju s fotografijom i motivacijsko pismo na tihomir.ladisic@n1info.com do 30.12.2015.

Čekamo vas.

N1 ima potpisan partnerski sporazum s Turner Broadcasting System Europe Limited, matičnom kompanijom CNN International, što ga čini ekskluzivnim partnerom CNN-a. N1 program proizvodi u tri centra u Sarajevu, Beogradu i Zagrebu.

Glavni financijski investitor N1 je United Group, vodeća “pay TV” platforma u jugoistočnoj Europi, koja obuhvaća i SBB, najvećeg kabelskog operatora u Srbiji, Telemach Slovenija i Telemach BiH, najveće kabelske operatere u Sloveniji i Bosni i Hercegovini, OTT platformu Net TV Plus, te Total TV kao najveću satelitsku platformu u jugoistočnoj Europi.

Vodeći svjetski investicijski fond KKR, sa sjedištem u New Yorku, preuzeo je 2013. godine United Group, što predstavlja najveću američku investiciju u jugoistočnoj Europi.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Send this to a friend