17. maj 2015.

Nikolićevom botu umesto odgovora

botoviSa botovima se ne vredi raspravljati. Pogotovo kad su bezobrazni i prave se ludi kao Vuk Fatić, bliski saradnik predsednika Tomislava Nikolića

Zato ni redakcija „Blica“ neće nadalje ništa objašnjavati Vuku Fatiću, koordinatoru Službe za progon medija u Nikolićevom kabinetu.

Bilo bi bespredmetno, jer kao i svaki bot, Fatić nije tu da bi nešto shvatio. Fatić je tu da: 1) ni slučajno ne uključuje mozak, 2) klikće na pluseve i minuse u komentarima, pod parolom „sendvič i sok, a zdrav razum jok!“.

Zbog toga limitirani Fatić prirodno nije kvalifikovan, niti zainteresovan za iole normalnu razmenu mišljenja. U takvom stilu je pisana i njegova najnovija, juče napisana žalba na listove „Blic“ i „Alo“ dostavljena Udruženju novinara Srbije, u kojoj svoje tvrdnje ne potkrepljuje argumentima, već nizovima upitnika „???“ i uskličnika „!!!“. Kao da je kakav tinejdžer pisao post na Fejsbuku. Sramota.

„Blic“ bi baš voleo da objavi Fatićevu veoma opširnu ???!!! žalbu, ali se tu nema šta objaviti. Nećemo trošiti naš prostor i vaše vreme da biste čitali kako se bot Fatić pravi lud tvrdeći da Nikolić nije faktički pozvao na linč novinarke lista „Alo“ jer je u saopštenju Nikolićeve službe potencirano njeno prezime (a ne preziva se na „ić“) u vezi sa njenim poreklom iz Prizrena. I vi i mi smo pametniji od toga. (Ako želite, pozivamo vas da ceo tekst žalbe pročitate na sajtu UNSa,www.uns.org.rs je adresa.) Umesto toga, ponovo objavljujemo ove zlokobne fotografi je kako bismo podsetili javnost kakav karakter je, nažalost, poželjan da biste radili u kabinetu predsednika Srbije i kritikovali slobodne medije.

Marko Stjepanović, glavni urednik „Blica“

Preuzeto sa: NUNS

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend