24. jan 2018.

Saopštenje: Radio Bravo EMITUJE PROGRAM!

Povodom objavljivanja vesti da radio Bravo iz Osojana ne postoji i da je predsednik Vučić obećao „radno mesto u radiju Bravo koji ne emituje program“, moramo da uradimo ono što zaista nikada nismo mislili da ćemo morati, da demantujemo DA NE POSTOJIMO!

U istom tekstu je navedeno da Kancelarija za KiM finansijski pomaže naš radio, što apsolutno nije tačno. Radio Bravo od svog osnivanja pa do danas nije dobila niti jedan dinar od Kancelarije za KiM. Finansiramo se i preživljavamo kao i većina drugih medija na srpskom jeziku na Kosovu i Metohiji, putem projekata.

Mladom Leonidu Dubiću jeste obećano radno mesto u našem kolektivu i sa ponosom obaveštavamo da će on biti naš novi saradnik i da ćemo to finansirati sami, od sopstvenih sredstava. Nadamo se da ćemo imati prilike da zaposlimo još mladih ljudi iz naše metohijske opštine i ne vidimo ništa loše u tome što pomažemo jednom mladom čoveku, onoliko koliko možemo. A sigurni smo da će i on pomoći nama u proizvodnji programa našeg medija.

Za sve one kolege koje nakon skoro decenije našeg postojanja nisu čuli za nas, pa čak i za one sa kojima razmenjujemo vesti i informacije, u nastavku ćemo ukratko napisati nešto o našoj radio stanici. Radio Bravo je osnovan 2010. godine u selu Osojane kod Istoka i za sada je jedini mediji na srpskom jeziku u opštini Istok. Naša kancelarija nalazi se u zgradi O.Š. Radoš Tošić, od prvog dana od kada emitujemo bez prekida, ali uz velike probleme. Naša frekvencija je lokalnog tipa, dakle pokriva samo teritoriju opštine Istok.

[povezaneprice]

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend