01. nov 2018.

Kikinda: Javna rasprava o programskim sadržajima (Video)

Jesenji ciklus Javnih rasprava o programskim sadržajima pokrajinskog javnog servisa nastavljen je danas u Kikindi.

Sala kikindskog Kulturnog centra bila je ispunjena do poslednjeg mesta i razvila se zanimljiva diskusija o temama koje čine okvir ovogodišnjih javnih rasparava – informisanje društveno osetljivih grupa, dece, omladine i starih, manjinskih grupa, osoba sa invaliditetom. Posebno zanimljive sugestije i predloge imao je mlađi deo auditorijuma.

U prepunoj Sali kikindskog Kulturnog centra našle su se različite generacije Kikinđana koje su se vrlo angažovano uključile u zanimljivu i dinamičnu Javnu raspravu o programskim sadržajima pokrajinskog javnog servisa. Posebno raduje činjenica da su u publici najbrojniji bili mladi.

Članovi Programskog saveta, kao i urednici radio i tv programa imali su izuzetno dobru priliku da čuju konkretne sugestije i primedbe o novim emisijama, predloge o sadržajima koji bi obogatili program RTV Vojvodine. Ta povratna informacija i jeste suština organizovanih javnih rasprava:

Javne rasprave o programskim sadržajima pokrajinskopg javnog servisa, pokazalo se i u Kikindi, treba da budu koristan direktni kontakt sa slušaocima i gledaocima, ali su istovremeno i značajan vid svojevrsne promocija naše medijske kuće.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend