06. mar 2018.

Bujošević: RTS će se oglasiti o pismu REM-a nakon analize

Radiotelevizija Srbije će reći šta ima tek posle detaljne analize naših i najpriznatijih stručnjaka u Srbiji.

Foto: Jana Nikolić

Generalni direktor RTS Dragan Bujošević izjavio je to povodom otvorenog pisma članice REM Olivere Zekić i izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića da više neće gostovati na RTS ako ne prihvate njegove uslove.

Kako prenosi Danas, na navodno utišavanje Gorana Vesića u emisiji Upitnik ukazala je članica Saveta REM Olivera Zekić uputivši otvoreno pismo RTS u subotu, 3. marta u toku izborne tišine.

Vučić je izjavio da više nikada neće gostovati na RTS dok se ne potpiše ugovor da moj čovek ode zajedno sa njima i da gleda da ne diraju reglere. 

[povezaneprice]

1 komentar za: “Bujošević: RTS će se oglasiti o pismu REM-a nakon analize

  1. Vladimir Stefanovic, novinar u penziji

    E, moj ex kolega Bujke, nekada dok si bio novinar, bavio si se drugim stvarima a ne reglerima, govornikovim decibelima i sl. Uzgred, da li ce medju tim vrhunskim strucnjacima, koji ce sve lepo i polako i potanko ispitati o tim fatalno smanjenim decibelima u besedi GV-a, da li ce, dakle, medju tim strucnjacima biti i glupolozi koji ce ispitati da li se nekim reglerima smanjuje ili, mozda, i povecava koeficijenat pameti,razloznosti uvazenih govornika poput GV-a i inih.

    11. мар 2018. at 17:50

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend