20. apr 2019.

I državni sekretar Aleksandar Gajović pristao da gostuje u “Utisku nedelje” pa se odjednom predomislio (baš kao Dejan Vuk Stanković pre njega)

Nakon što je politički analitičar Dejan Vuk Stanković otkazao učešće u emisiji Olje Bećković “Utisak nedelje”, iako je njegovo gostovanje bilo najavljeno, a reklama za emisiju emitovana više puta u medijima, potpuno istu stvar uradio je i Aleksandar Gajović, državni sekretar Ministarstva kulture i informisanja.

On je, kako je Nedeljniku potvrdila autorka i voditeljka Olja Bećković, takođe pristao da gostuje u “Utisku nedelje” (umesto Stankovića) – nakon čega je krenula i kampanja na društvenim mrežama – da bi se ubrzo nakon toga iznenada predomislio i povukao datu reč.

Embedded video

NOVA S@tvnova_s

Gosti u nedelju, 21. aprila su: Vladeta Janković, Ljiljana Smajlović i Aleksandar Gajović, državni sekretar Ministarstva kulture i informisanja

Najavljeni gosti za ovu nedelju, pored Stankovića pa onda i Gajovića, još su i profesor Vladeta Janković i kolumnistkinja Nedeljnika Ljiljana Smajlović.

Gajović je ovih dana bio u žiži javnosti nakon vesti da je Srbija pala za 14 mesta na Svetskom indeksu medijskih sloboda Reportera bez granica.

On je za Radio Slobodna Evropa rekao da ne vidi šta je izvor za ovakvu odluku i da sumnja u taj izveštaj.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend