13. okt 2022.

Opština Batočina raspisala konkurs za medijske sadržaj

Opština Batočina raspisala je Konkurs za medijske sadržaje. Konkurs je otvoren do 24. oktobra. Projekti će biti finansirani iz budžeta ove opštine sa 3.200 000 dinara.

Najmanji iznos koji se može dodeliti po projektu je 100.000 dinara, a najveći 2.200 000 dinara.

Na Konkursu može učestvovati izdavač medija čiji je medij upisan u Registar medija u Agenciji za privredne registre, ukoliko emituje sadržaj na teritoriji opštine Batočina, kao i preduzetnik koji se bavi proizvodnjom medijskog sadržaja i ima dokaz da će sufinansirani medijski sadržaj biti realizovan putem medija.

Pravo učešća na Konkurs nemaju izdavači koji se finansiraju iz javnih prihoda, kao i lica koja su u prethodnom periodu dobila sredstva namenjena projektnom sufinansiranju, ali nisu u predviđenom roku podneli narativni i finansijski izveštaj.

Pored toga, pravo učešća nemaju ni kandidati koji su u postupku povraćaja državne ili de minimis pomoći.

Na Konkurs je moguće učestvovati sa jednim projektom, pod uslovom da  realizacija projekta nije započeta u trenutku podnošenja prijave, dok izdavač sa više medija, može da učestvuje sa jednim projektom za svaki medij.

Prijave na Konkurs se šalju na adresu Opština Batočina, Kralja Petra I br. 32 sa naznakom „Za Konkurs za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja“ .

Rešenje o raspodeli sredstava donosi se najkasnije u roku od 90 dana od dana kada je prijava na Konkurs zatvorena.

Tekst Konkursa objavljen je na sajtu UNS-a u podrubrici Medijski konkursi.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend