06. jan 2023.

Pravdanje medijskih projekata u Nemanjinoj, zaposleni Sektora za informisanje i medije ostaju u Vlajkovićevoj

Sektor za informisanje i medije ostaje u Vlajkovićevoj, gde je smešteno Ministarstvo kulture, dok se dokumentacija za pravdanje projekata šalje na novu adresu u Nemanjinoj, kažu iz Kabineta ministra za sajt Udruženja novinara Srbije (UNS)

Zaposleni u Sektoru za informisanje i medije će, kako navode iz Kabineta ministra, nastaviti da obavljaju svoj posao u kancelarijama u Vlajkovićevoj ulici koje su dosad koristili sve dok se ne obezbede adekvatne prostorije za obavljanje posla.

Ipak, svi izdavači koji pravdaju medijske projekte dokumentaciju sada šalju na novu adresu u Nemanjinoj, Ministarstvu informisanja i telekomunikacija.

„Svi izdavači medija koji putem pošte šalju dokumentaciju za pravdanje projekata koji su podržani u prethodnom periodu to mogu nasloviti na Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Nemanjina 22-26, 11000 Beograd“, naveli su iz Kabineta ministra.

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija je novi resor u Vladi. Prethodno je Sektor za informisanje i medije bio deo Ministarstva kulture i informisanja koje je bilo smešteno u Vlajkovićevoj.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend