23. okt 2019.

Direktor „Pančevca“: Nema medijskog slučaja u vezi sa kolegom Gligorićem

Reagovanje Dragana Žujovića, direktora „Pančevca” na tekst „Bivši novinar ’Pančevca’: Dobio sam otkaz jer nisam pristao da idem na psihijatrijski pregled”

Pančevac (foto: Cenzolovka / Ivana Predić)

Poštovana redakcijo,

Želim da dopunim vaš tekst „Bivši novinar ’Pančevca’: Dobio sam otkaz jer nisam pristao da idem na psihijatrijski pregled”.

Naš kolega kolega Mihajlo Gligorić zbog pogoršanog zdravstvenog stanja ceo januar ove godine bio je na bolovanju. Od tada je menadžment „Pančevca” u saradnji s Gligorićevim rođacima u Pančevu nastojao da nađe najbolje rešenje za njega. Smatrali smo i tada, a i danas verujemo da je to bila invalidska penzija.

Iz elementarne ljudske pristojnosti ne želimo detaljnije da se u javnosti bavimo ovim.

Kolega Gligorić podneo je tužbu sudu i mi ćemo, kao što je to Vašoj saradnici rečeno, sačekati završetak procesa i postupiti u skladu s presudom.

List „Pančevac” podržava Vaše napore da se uredi medijska scena u Srbiji i sačuva dostojanstvo novinara. Mi u Pančevu, kao i u ostalim delovima Srbije, suočavamo se s nizom problema u radu. Tema za Vaš sajt svakako ima.

Ali čini nam se da je Vaša saradnica Ivana Predić, budući Pančevka i budući da je ostvarila direktni kontakt s Mihajlom Gligorićem, znala da ovim tekstom pravi medijski slučaj tamo gde ga nema. 

Dragan Žujović,

direktor „Pančevca”

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend