11. feb 2019.

Odgovor Budimira Ničića na saopštenje RTV Gračanica

Jesam, rekao sam koleginici Dragani Stojanović slikaj, slikaj, pa odmah pošalji Vučiću, naravno u šali i sa osmehom. Dakle, nikakvog vređanja i nasilja nije bilo, stoji u odgovoru predsednika Udruženja novinara Srbije na Kosovu Budimira Ničića na saopštenje RTV Gračanica. Ona je bila metar i po od mene i samo je ona i čula da sam joj to rekao. Ako je ona to shvatila ozbiljno, a ne kao šalu i ako je pominjanje predsednika Srbije vređa onda joj se izvinjavam. Inače, do te šale je došlo jer mi je bilo zanimljivo što me je upadljivo slikala i ne samo mene nego i pojedine novinare svakog posebno, što mogu da potvrde i druge kolege.

Naravno meni ne smeta što me je slikala, ali ako smo kolege mogla je bar da mi kaže da se obrijem i sredim malo.

Dakle, ako sam je uvredio izvinjavam joj se još jednom mada bi i ona možda trebala da objasni zašto je pojedinačno fotografisala svoje kolege na sinoćenem protestu u Gračanice, stoji u odgovoru Ničića na saopštenje RTV Gračanica.