15. maj 2015.

Izvinjenje vašarske igračice „svoj našoj popularnosti”

ferariOdgovor na pitanje da li će neko od ukućana rijalitija „Parovi” Hepi televizije još ogoljenije pokazati sav kal i dubinu ne samo svog primitivizma nego i onih koji okreću glavu od svega što se dešava i izgovara u stilskom salonu – TV studiju, bilo je samo pitanje vremena. I dogodilo se da su na fejsbuk profilu učesnice Atine Ferari (koja je tvrdila da je prezime stekla udajom za unuka legendarne glumice Rahele Ferari, koja nije imala decu pa logično ni unuke) napisane toliko uvredljive stvari o pokojnoj Tijani Jurić, svirepo ubijenoj devojčici, da se u porodičnom listu kakav je „Politika” to ne može preneti

Atina je u zoru obaveštena da mora da napusti vilu „Parova” i to je učinila veselo i nasmejano. Već sutradan su se pojavili njeni snimci kako se na širokom krevetu mazi sa ostarelim folkerom i vlasnikom motela kojeg je krstio svojim imenom i učesnikom čak dva rijalitija na dve televizije.

Pre izlaska iz rijalitija ova vašarska igračica se u kameru izvinila rečima: „Javno i od srca se izvinjavam svoj našoj popularnosti, javnosti i porodici Jurić zbog naslova u medijima u kojima sam prikazana kao monstrum…”.

Pre izlaska iz rijalitija ova vašarska igračica se u kameru izvinila rečima: „Javno i od srca se izvinjavam svoj našoj popularnosti, javnosti i porodici Jurić zbog naslova u medijima u kojima sam prikazana kao monstrum…”.

I ovo je ponovo postala tema tabloida koji stvaraju, gaje, gaze i ponovo daju veštačko disanje ovakvim osobama koje imaju očigledno pravo i slobodu da na nacionalnoj frekvenciji, satima i satima, nedeljama, mesecima, pričaju šta im padne na pamet.

Pitanje je samo kako niko ranije nije video šta piše na „Fejsbuk” profilu Atine Marković, jer neke novine navode da tamo piše i „obožavam krv, pesnice, smrt, prolivanje mozga po ulici… zamišljam sebe kako ubijam boga u ljudima. Ja sam mrzovoljna, zla, arogantna, gazim preko mrtvih i na njihov kostur kačim svoj guči kaput“.

Ako niko nema savesti i ako su rijalitiji odavno postali formati iznad razuma, iznad granice pristojnosti, pa evo i iznad propisa koje bi trebalo da sprovode oni koji za to primaju platu a na prvom mestu REM (Regulatorno telo za elektronske medije), onda se barem nadam da će se pokajati svi oni gledaoci koji su trošili novac i slanjem SMS-a glasali za Atinu Ferari. Jer, da nije toga, kako bi tako dugo ostala u „Parovima”?

U utorak je u svojoj emisiji na Pinku „Amidži šou” Ognjen Amidžić rekao gostu, Milomiru Mariću, uredniku na Hepiju, koji je odabirao učesnike „Parova”: Mi krećemo sa našom „Farmom” u septembru a vi ste nam pokupili sve najbolje fore!

Daleko bilo.

1 komentar za: “Izvinjenje vašarske igračice „svoj našoj popularnosti”

  1. vlasnik happy tv je, to svi znaju, peconi. zato ne treba da cudi, jer to je taj „kulturni“ nivo koji takva vrsta ljudi ima. no, problem je sto ga plasiraju preko televizije sa nacionalnom frekvencijom i tako formiraju javno mnjenje. na ministra tasovca ne treba trositi reci.

    21. мај 2015. at 11:16

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend