11. jul 2023.

Đukanović podržava targetiranje novinara N1 i Nove: „Odličan Sekulin spot“

Član predsedništva Srpske napredne stranke, advokat Vladimir Đukanović objavio je na Tviteru da mu se "baš dopada" spot koji je objavio direktor „Laste“ Vladan Sekulić i u kom se navodi da su novinari N1 i Nove štetočine koje treba uništiti.

„Meni se Sekulin spot baš dopada. Odlično je prepoznao šta je suština. Mogao je malo produkcijski bolji da bude, ali uz pomoć štapa i kanapa odlično je pogodio. Pravo u metu. Svaka čast Sekula i to što te N1 i NOVA S pljuju znači da ih je zabolela istina. To ti je brate orden!“, napisao je visoki funkcioner vladajuće stranke.

U raspravu s njim uključio se novinar Nove Željko Veljković, koji ga je pitao da li on to potvrđuje da je direktor SP Lasta autor spota.

„To ste vi napisali, a ja kod vas video. Nadam se da jeste. Кo god da je, čestitam mu. Baš mi se dopada“, odgovorio je Đukanović.

On je potom objavio još jedan post:

„Apelujem na N1 i NOVA S da obavezno na portalima, a i u prilozima, naglase da mi se dopao spot protiv njih. Ne toliko produkcijski, koliko sadržajno. Veoma dobra ideja, tačno pogađa u metu ko su oni i šta rade… jednom rečju, odlično!“.

Đukanović je tako podržao otvoreni napad na novinare N1 i Nove koji je objavljen na Instagram nalogu člana glavnog odbora Srpske napredne stranke i direktora saobraćajnog preduzeća „Lasta“, Vladana Sekulića.

U video spotu pod nazivom “Stop stranoj propagandi” targetiraju se novinari i voditelji N1, Nove S i novina Nova. Sekulić je posle pisanja portala N1 „skinuo“ spot sa svog Instagrama.

Ostavljanje komentara je privremeno obustavljeno iz tehničkih razloga. Hvala na razumevanju.

Send this to a friend